top of page

FRAGT & RETUR

Fragt Politik

Det er altid nemt og enkelt at handle online på PAPILLONS.dk. Når du har afgivet din ordre, modtager du automatisk en e-mail med bekræftelse på din bestilling. Når vi har behandlet din ordre, modtager du en e-mail med din ordrebekræftelse, som indeholder din faktura og Track & Trace nummer.

Vær opmærksom på, om du har indtastet korrekt adresse samt e-mail, da du ellers ikke vil modtage din ordrebekræftelse med dit Track & Trace nummer på din pakke.

 

Levering

Din bestilling afsendes generelt hurtigst muligt og senest indenfor 2-3 hverdage. Når din ordre er behandlet modtager du en e-mail med din ordrebekræftelse, faktura samt Track & Trace nummer, så du kan følge din pakke.

I spidsbelastede perioder som jul, udsalg eller lignende kan der forekomme længere leveringstid, hvorfor vi opfordrer til at bestille dine varer i god tid.

Vi leverer ikke varer ud på lørdage, søndage og helligdage.

Retur og Bytteservice

Når du handler på PAPILLONS.dk tilbyder vi altid 14 dages fuld returret på alle vores produkter. 

 

Din fortrydelsesfrist 

 

  • Har modtaget din vare

  • Får den sidste vare af din ordre i fysisk besiddelse (når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis)

  • Får det sidste parti eller den sidste del i fysisk besiddelse (når det drejer sig om en aftale om levering af en vare der består af flere partier eller dele)

Varer købt på udsalg

 

Handler du med udsalg på PAPILLONS.dk tilbyder vi 14 dages fuld returret. Ved udbetaling af penge skal ordrebekræftelse eller gyldig ordrenummer altid fremsendes.

Ved køb af varer på udsalg gælder følgende regler:

  • Varer købt med under 50% kan byttes indenfor 14 dage. Mod fremsendelse af ordrebekræftelse eller gyldig ordrenummer kan pengene tilbagebetales.

  • Varer købt med 50% kan byttes indenfor 14 dage til en anden vare eller tilgodebevis. Pengene tilbagebetales ikke.

  • Varer købt med over 50% kan ikke returneres. 

Retur Dao

Ønsker du at sende din vare retur, skal du aflevere din pakke til nærmeste daoSHOP . Du betaler selv for returfragten på 28 DKK, som bliver fratrukket købsbeløbet.  Vi gør opmærksom på, at vi kun kan modtage pakker sendt med Dao. Det er derfor fordelagtigt at anvende vores originale boks, med den ni-cifrede kode eller label på. 

Vi gør opmærksom på, at dine fragtomkostninger forbundet med købet ikke refunderes.

Vi refunderer pengene til samme betalingskort som blev anvendt ved købet.

Du kan ikke fortryde et køb ved at nægte modtagelse af varen eller undlade at hente din pakke på det valgte afhentningssted. Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. 

Reklamation

Reklamationer modtages kun mod forsendelse af ordrebekræftelse eller gyldig ordrenummer.

Returadresse:

PAPILLONS 

Nicoline Kochs Plads 11, 7., 2

8000 Aarhus C

bottom of page